Cel mai bun articol pe care încă nu l-ai citit!

Într-un articol mai vechi condamnam România. Multe lucruri pe care le-am susținut atunci încă rămân valabile. Din păcate, asta e, dar … parcă, totuși, ,,nu-i dracu’ atât de negru”, vorba aia! Cert e că oricât de multe lipsuri ar avea țara asta, cu siguranță găsim și multe lucruri bune. De pildă, avem aici muzee mai vechi decât țări care conduc lumea, oameni buni! Avem peisaje, avem cele mai frumoase femei și cei mai inteligenți bărbați! Avem stângul lui Hagi și imediat lângă el apare și piciorul drept! Avem informații, avem cultură, avem OPȚIUNI și mai avem LIBERTATEA de a fi buni sau … uneori și răi!

Noi, românii, suntem mândri!

Avem o viață pe care o trăim așa cum vrem sau, de ne lasă Cel de Sus, așa cum (ne) trebuie… Mulți spun că nimeni nu prea are bani pe aici, dar dacă te plimbi prin marile orașe găsești mai multe mașini străine decât oameni. Plus că mallurile sunt pline și românii își permit să facă și credite la bănci! Este o Românie a contrastelor, o Românie unde valorile încă învață să răzbească. E o Românie unde lupta cea mai crâncenă stă în cea pentru supraviețuire. Este o țară unde cei puternici știu cum să rămână, dar și să se întoarcă înapoi după ce pleacă! E o Românie plină de energie și de viață!

Noi, românii, suntem mândri!

Și nici nu te poți plictisi dacă tot lupți! Iar și iar! Am fost ,,afară”. Am văzut ce pot ei, cei de acolo. Vă mărturisesc că nu-s cu nimic peste noi și îndrăznesc să spun că treaba asta e valabilă indiferent de domeniu! Ei nu-s deasupra norilor, așa cum nici noi, românii, nu ne scăldăm în mocirlă. Cred că trebuie să fim mai pretențioși cu proprile puteri, ceva mai încrezători! De ce nu?!? De ce să nu venim cu argumente ?!? De ce să ne lăsăm prostiți la nesfârșit?!? De ce să nu luăm ,,tauru’ de coarne”?!? Poate că n-ar strica să vorbim mai mult cu noi!

Cred în puterea de a face fapte bune aici, în țara mea!

Vorbește cu tine, române!

La mulți ani, România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *