Vorbește cu tine!

Într-o goană continuuă după bani, putere, bunăstare, parcă uităm de tot ce ne definește ca OAMENI. Aruncăm și vorbe degeaba în drumul nostru după credite la bănci, mașini, țoale și alte cele… Așa am uitat să legăm fapte și să ne cunoaștem mai bine… Am uitat să dăruim BUNĂTATE… Măcar uneori!

Suntem atât de ,rari’ încât ne vedem și ne revedem tot mai RAR! Rar…

Ei bine, aici, calea spre LINIȘTE e presărată cu lupte grele și multe lipsuri, in special lipsa de RESPECT. Plus că ne luăm la mișhto propria viață, dacă repetăm obsedant că ,,nu ne e bine!” Dar, … de ce??? De ce să nu ne fie bine?!? De ce să nu fie România o țară foarte O.K.?!? De ce să fim triști?

Mai multă grijă pentru forța de a face bine și pentru vise!

Haideți să trăim PREZENTUL! Hai să comunicăm mai mult, fiindcă numai prin forța exemplului și a cuvântului trăit prin fapte vom putea fi mai liniștiți. Putem fi mândri că avem un țel nobil de a ne face mai încrezători prin acțiuni constructive. Eu cred asta și sunt convins că sunt și alții care simt la fel!

Vorbește cu tine!

,,Vorbește cu tine!”e îndemnul pe care î-l promovez în 2017 și, totodată, este titlul cărții pe care o voi ,elibera’ în luna august. De ce ,,Vorbește cu tine!”? Pentru că trebuie să învățăm cum să dialogăm cu noi înșine și trebuie să credem mai mult în ce ne face mai buni! Desigur că nu-i ușor, dar nici imposibil!

Voi reveni pe parcurs cu detalii despre lansare, prefață, copertă etc.

Să fim sănătoși!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *