RESPECT, Lucian Bute!

Zic să nu fim atât de ,hașhtag’ mari cunoscători de box și să ne grăbim să-l punem la zid pe Lucian Bute… Spun asta după ce am observat că mulți deja au făcut-o și continuă pe aceeași linie! Au uitat sau pur și simplu refuză să țină cont de argumente… În primul rând, omul ăsta a făcut carieră printre străini și a iubit și a respectat România prin FAPTE, deși ,,sistemu'” de aici l-a (cam) respins… De fapt, putem vorbi la prezent despre el! Lucian Bute este ROMÂNIA! De ce să nu o facem?!? Acest OM e o VALOARE de care ne bucurăm și ne putem mândri! Chit că poate nu le convine unora sau altora, lumea largă a auzit despre noi și datorită performanțelor sale! Nu în ultimul rând, omul ăsta a luat pumni peste pumni și lovituri peste lovituri ca să poarte la final tricolorul pe umeri! Lucian și-a riscat viața pentru visul său pe care l-a trăit fără echivoc. Și noi l-am trăit împreună cu el! Vă amintiți, cumva??? Au fost niște momente unice…

Poate prezentul e ocupat de alte frământări, dar istoria sportului cu siguranță o să-i recunoască meritele… Dar noi, conaționalii săi, oare vom fi în stare??? La fel s-a întâmplat și cu Hagi când nu a mai putut să fie cum ne obișnuisem să-l știm în teren. ,,Regele” nu a renunțat la luptă până când a trebuit să schimbe ceva! Țineți minte momentu cu ,,Merităm să ne faceți statuie, măh!” 😉 Câtă dreptate avea… Acum tot el e cel care ne poate asigura ,,Viitorul” în fotbal, vedeți bine… Avându-l pe Hagi ca exemplu, am convingerea că Lucian Bute va aduce în continuare mult, mult bine sportului românesc. Acest om simplu din Pechea, județul Galați, va face mult bine României! Patriotismul său e dovada clară că așa va fi!

Ar mai fi ceva… Dacă tot se promovează ieșitul în chiloți prin metrou și telefoanele ,colorate’ în aer, poate n-ar strica să-i hașhtag cinstim mai mult performanțele campionului nostru, Lucian Bute. E păcat că într-un spațiu (aparent) liber spre comunicare, mulți preferă să atace fără temei și să pună etichete. să jignească, să înrăiască… Evident că acest mesaj se adresează celor care știu să-l hașhtag priceapă… Celor care prețuiesc realizările și faptele bune, în loc să se raporteze numa’ la K.O.-urile pe care viața ți le mai dă uneori … Se adresează și celor care vor și pot să schimbe ceva în bine!
Lucian Bute, pentru mine ești un model! RESPECT!

P.S.: I rest my case!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *